fina dagar

Av tisdag, maj 13, 2014 0 0

Det är så himla roligt att stå på marknader. Speciellt eftersom jag jobbar ensam hemma så kan det ibland bli lite tråkigt när man inte får träffa människor och arbetskamrat. Älskar verkligen mitt jobb, men arbetskamrater är verkligen en önskan. Jag hoppas på att kunna hitta en ateljéplats eller kontorsdel en dag där jag kan få träffa andra kreativa människor, men en sak i taget. Men som sagt så är det jätteroligt att få komma ut och träffa människor, få ny inspiration och nya idéer!

Nu i helgen så stod vi alltså på Färgfabrikens Vårmarknad i Sthlm. Vill säga tack till alla som kom fram och sa hej. Är alltid roligt att få ett ansikte och höra era tankar och funderingar!

Nu har det varit lite tråkigt pappersarbete. Försöker fixa blogg och hemsida så att de ska bli ännu finare, sedan har jag även jobbat på min webb-portfolio för illustrationer. Kolla in den här www.idaahlgren.se

3

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *