våren sjunger på sista versen

Av tisdag, maj 27, 2014 0 1

Nu kan man nog säga att sommaren är här. Jag minns inte när det var en sådan tidig sommar senast. Tog denna bilden hemma förra veckan. M brukar plocka blommor i skogen när vi går hem från förskolan.

Balkongfix

Av onsdag, maj 14, 2014 0 0

För några veckor sedan så började jag med balkongen. Vi har sått massa fröer hemma från Runåbergs förer i Spekeröd. Jag blir oftast lite för ivrig på våren och kan inte hålla mig utan tycker alltid att det är dags att så tidigt i april (kanske om man har växthus eller bor i Skåne) Så nu har vi haft små plantor här i över en månad och många av dem skriker att de vill få komma ut och växa på riktigt.

När jag skulle så gjorde jag krukor av tidningspapper. Först hade jag tänkt köpa en krukmakare. Men sedan så hittade jag på youtube att man kunde göra dem av t ex en plåtburk eller en flaska med välvdbotten. Jag hittade en sprayflaska som jag rullade mina tidningar runt, doppade i vatten för att ”limma ihop” tidningen och sedan låta dem torka. Funkade alldeles utmärkt!

Detta året har jag stora planer för balkongen! Det ska bli ett litet lummigt rum där man kan sitta på sommarkvällarna, dricka kaffe och läsa böcker. Kanske käka en rädisa och spana lite på grannarna.

 

1

2

4

5

fina dagar

Av tisdag, maj 13, 2014 0 0

Det är så himla roligt att stå på marknader. Speciellt eftersom jag jobbar ensam hemma så kan det ibland bli lite tråkigt när man inte får träffa människor och arbetskamrat. Älskar verkligen mitt jobb, men arbetskamrater är verkligen en önskan. Jag hoppas på att kunna hitta en ateljéplats eller kontorsdel en dag där jag kan få träffa andra kreativa människor, men en sak i taget. Men som sagt så är det jätteroligt att få komma ut och träffa människor, få ny inspiration och nya idéer!

Nu i helgen så stod vi alltså på Färgfabrikens Vårmarknad i Sthlm. Vill säga tack till alla som kom fram och sa hej. Är alltid roligt att få ett ansikte och höra era tankar och funderingar!

Nu har det varit lite tråkigt pappersarbete. Försöker fixa blogg och hemsida så att de ska bli ännu finare, sedan har jag även jobbat på min webb-portfolio för illustrationer. Kolla in den här www.idaahlgren.se

3

 

hemmadag

Av tisdag, maj 6, 2014 0 0

Vi är hemma idag, jag och Mio. Han har en enveten hosta som inte vill försvinna. Saker man kan göra t ex balansera på soffryggen.

om-1