måndag

Av måndag, januari 27, 2014 1 0
Sitter vid skrivbordet nu och ska strax börja strukturera upp denna dagen (bara pilla med lite bilder först). Erik fyller år idag så vi får se vad vi hittar på ikväll. I lördags hade vi kalas med familj. Tog inte så många bilder då, men tog däremot massor av bilder när jag bakade muffins dagen innan :)
Har köpt mig ett stativ till kameran så att man kan ta bilder trots att det är superdåligt ljus. Blir lätt så att om ljuset är dåligt så åker inte kameran fram. Tänkte att jag istället ska försöka jobba med det ljuset som finns. Lite mörka bilder kan också vara fina. Det är ju faktiskt inte solsken varje dag ;)
Nu är det saker som ska tas tag i!
Ps. receptet på muffinsens var Leilas, suupergoda!

tuschteckning

Av söndag, januari 19, 2014 0 0

De senaste dagarna har jag tecknat väldigt mycket och senast avslutade bilden är den här om jag visar nedanför. De kommer komma upp för försäljning på yrva.se i veckan!

Picknick i skogen

Av torsdag, januari 9, 2014 0 0

Blev färdig med en bild idag. Fortsatte med grävlingen, räven och igelkotten. Har funderat lite på vart de är på väg när de cyklar. Har ni några idéer på vart de är på väg?

Mitt förslag för idag är:

Fjärilshuset

Av tisdag, januari 7, 2014 0 0

Idag är det första riktiga jobbdagen och jag funderar, funderar och funderar på vilket hålla jag ska dra Yrva mot. Jag ser denna vecka som en funderingsvecka där jag bara försöker få ur mig så många idéer och tankar som möjligt.

Nu i helgen var min syster med sin familj på besök så vi passade på att åka till Fjärilshuset i Stockholm. Var himlafint!