sovrum del 1

Av måndag, september 30, 2013 0 0
Vi har haft en viss prioriteringsordning här hemma på rummen. Vilket rum som skulle fixas först. Mios rum blev 1:a (roligaste!), sedan har köket och vardagsrummet skett litet parallellt. Nu har alla förkylningar lagts sig så då var det dags att måla sovrummet. Jag är inte så jätteförtjust i den ljusgula färgen som var på väggarna så därför var det väldigt skönt att få rolla på ny färg. Tror jag föll i sängen vid 2 på natten :)

måndag, tisdag, onsdag, torsdag

Av måndag, september 30, 2013 0 0
 
 
Jag blandar ihop alla dagarna. Jobb varvas med lek, tavelhängning, höstpromenader och godnattsagor. Förra helgen (!) var vi i Enköping och gick på loppis, blev bjudna på middag, firade bästa Hanna och plockade lite skatter i trädgården. Det är underbart det här att få ha eget företag och att testa mina vingar, men ibland också lite förvirrande med att få ihop alla att göra listor med de få timmarna som finns på ett dygn. Ibland blir det så att jag istället inte kan somna på kvällen för att huvudet är så fyllt med tankar och idéer.
I helgen tog jag äntligen tag i sovrummet och målade väggarna. Tänkte visa det i ett annat inlägg senare idag.
Hoppas ni har en fin måndag!

Sommaren 2013 – tack för allt!

Av torsdag, september 26, 2013 0 0

Just nu arbetar jag intensivt på ett hemligt tävlingsprojekt. Det är deadline ikväll, så det finns inte mycket tid över för annat. Jag lovar att berätta allt om jag skulle vinna :)

Annars så får jag små lyckorus av det vackra höstvädret här i Uppsala, klarblå himmel och höstvintrig kyla i luften. Underbart! Jag tänkte fira in hösten ordentligt med en liten återblick på några favoritinlägg från de senaste somrarna.

Det handlar om mysiga utflykter i Stockholm, om midsommarfirande i Enköping, om semester på västkusten och sist men inte minst om min favoritplats på den bohusländska kusten.

Farväl sommaren – välkommen hösten!

Hus på landet

Av tisdag, september 24, 2013 4 0
Idag sitter jag och drömmer om ett hus på landet. Jag stortrivs verkligen i vår nuvarande lägenhet, men åh om vi hade ett hus med äppleträd, grönsaksland, kamin och en knarrande trappa. Det har varit en dröm sedan jag var barn och jag kan fortfarande totalt försvinna in i dagdrömmeri om hur det skulle vara. Atmosfären, de olika ljuden, skiftningarna av årstiderna, tussilago på våren, raggsockorna om vintern, fira jul och påsk, få proppa i sina barn kakor och nyponsoppa. Jag längtar.  
 (Har tyvärr inte kvar källorna till bilderna. Hemnet de flesta av dem)

Dags att sätta fart!

Av måndag, september 23, 2013 0 0

Måndagen är här igen och jag måste verkligen sätta fart! Det är verkligen höst ute. Jag gillar dock kylan på något knasigt sätt eftersom jag då får ta på mig massor med kläder. Låter därför fönstren stå öppna så det blir härligt svalt i rummet och jag kan lyssna på vinden i träden.

Gjorde väldigt god morotsmarmelad igår som jag blev tipsad om av en vän! Recept hittar ni här!

Nu tar jag helg!

Av fredag, september 20, 2013 1 0

Idag har vi varit hemma och tagit det lugnt. Jag har gjort färdigt tandem-bilden och Mio har grejat med sina saker, pysslat och mest varit nöjd hela dagen. Min arbetsvecka slutade med att jag insåg att massa papper hade gått sönder i leveransen vilket gjorde mig lite frustrerad. Nu tänker jag banne mig ta helg med loppisbesök och fikor.

Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Yrva på Etsy!

Av onsdag, september 18, 2013 1 0

Nu finns Yrva även på Etsy! Så man kan beställa från hela världen. Ni i Sverige beställer fortfarande från Yrvas egna webb-butik. :)

Sidan hittar ni här.

Hoppas ni alla har en trevlig onsdag!


Varva ner

Av tisdag, september 17, 2013 2 0

Idag har det verkligen regnat hela dagen. Tycker det är rätt mysigt att få ta på sig en extra kofta och ett par raggsockor när man sitter inne och jobbar. Efter mycket stoj och stök har Mio somnat så nu är det helt knäpptyst här hemma. Jag ska faktiskt ta och sätta mig i soffan med papper, penna och en kopp te.