Snart är det juli

Av fredag, juni 28, 2013 0 0

Juni sprang förbi. Juli kommer förhoppningsvis bli full med bad, sol, glass, sommarängar, jordgubbar, krabbfiske, kalas, bio, vänner och fågelkvitter.

webbshop

Av onsdag, juni 26, 2013 0 0

Jag har pratat om den här webbshopen länge nu, men nu känner jag att jag både har tid och möjlighet. Så i augusti är det dags! Till att börja med kommer det vara planscher, men efterhand kommer det komma fler produkter.

sommarmat

Av tisdag, juni 25, 2013 0 0

Värmen gör att man blir både hungrig och mätt på samma gång. Älskar dock kvällsmiddagarna. Vi lagade kokt lax, en rejäl sallad med potatis, sparris, rädisor, grönsallad och över detta en senapsvinägrett gjord på grovkornig senap, rödvinsvinäger, olja och vatten. 
 


Testade även ett recept ur coops tidning Mer Smak. Det var suuupergott! Nog bland det godaste jag ätit på länge.

 
 

Receptet hittar du här!

hemma igen

Av söndag, juni 23, 2013 0 0
 
 
 
 
Vi hade en finfin midsommar med dans kring stången, sill och potatis. Nu är vi hemma igen med en vecka kvar innan semestern.

utvilad

Av fredag, juni 14, 2013 0 0

Vaknade utvilad i morse, vilket var väldigt skönt. Jag känner att sommaren börjar landa i mig och inspirationen kommer tillbaka. Den slitiga våren ligger bakom mig och nu finns det äntligen tid till allt annat.

Karaktären på bilden heter Vimse. Kanske mitt alter ego.

tillbaka!

Av tisdag, juni 11, 2013 0 0

Efter intensiv skola, vardagsfix, flytt och examination så har jag bestämt mig för att ta upp denna tråden. Istället för att bo i en tråkig 2:a i Huddinge bestämde vi oss för att flytta till en härlig 3:a i Uppsala. Kanske lättare sagt en gjort, men nu är det i alla fall gjort!
 
 
 
 
Trevlig kväll!