instagram

Av söndag, augusti 19, 2012 2 0

För er som har instagram så finns jag där! Heter idaoyrva för er som är nyfikna på mer. Blir lite mer spontanbilder på allt som händer runt omkring.

Myshelg

Av söndag, augusti 19, 2012 1 0

Som jag har sagt tidigare är jag ett stort fan av hösten. Älskar höstfärgerna, dofterna, att man får dra på sig en extra tröja. Vi har varit ute och plockat blåbär. Gjorde helt fantastisk sylt. Är så otroligt gott och jätte enkelt! Till 1 kg bär behövdes 500 g syltsocker. Mixade hälften av bären lite lätt innan jag hällde allt i en kastrull. Sedan fick det koka i 3-5 minuter. Samtidigt hade jag glasburkar i ugnen, 100 grader i 10 min. Ut med burkarna i med sylten och medan burkarna fortfarande var varma på med locken. Då bildas vakuum och sylten håller längre. Bra att ställa burkarna upp och ned för att pressa ut mer luft.

Måste ut och plocka mer bär! Har ni några tips på goda bärblandningar?

Västkusten

Av lördag, augusti 11, 2012 0 0

Efter att vi hade varit lite lediga i Sthlm åkte vi till västkusten, hem. Det var härliga dagar med häng i trädgården och vid havet. Mio busade massor med morfar. Sedan fortsatte vi ner till Skåne till min syster och hälsade på i deras stuga. Det var mysiga veckor som fort sprang förbi.

Räv på G

Av fredag, augusti 10, 2012 3 0
En liten räv som jag håller på med. Idag är jag helt slut! Vi har inte sovit så bra i natt. Ikväll blir det god mat och mys. 

Hej och hå!

Av tisdag, augusti 7, 2012 1 0

Nu har vi kommit hem igen efter alla semesterresor. Vi har haft besök här i Stockholm, sedan har vi hälsat på hemma i Bohuslän och tagit en tur ner till Skåne. Är alltid så mycket man ska hinna med på semestern så ibland är det ganska skönt när man kommer hem igen. Jag är ju en såndär ”hemmaälskare”. Tycker det är så skönt att bara få gå runt och pula med mina saker. Självklart har vi haft det jättemysigt också! Saknar redan alla människor. 
Här är lite bilder från Stockholm. Vi har: