Kolonilotten

Av fredag, juni 29, 2012 0 0

Mitt andningshål. Vi fick möjlighet att skaffa en kolonilott i år. När jag var yngre och fortfarande bodde hemma hos föräldrarna odlade jag varje sommar. Enda sedan dess har jag velat ha egna odlingsbäddar och nu i år fick jag äntligen det som jag längtat efter. När våren kom och det var dags att så frön satte vi spaden i marken. Jag blev helt paff. Jag har aldrig varit med om så mycket lera. Ok när det är blött (om det inte regnar för mycket), men värre när det är varmt. Då blir jorden stenhård och istället för att det känns som att skära i smör får man hacka med all sin kraft för att lyckas ta sig ner. Jag har hackat och hackat och hackat för att försöka få jorden fin och inte klumpig. Med mycket annat som ska hinnas med har jag gjort mitt bästa och en del av fröna har kommit upp. Eftersom jag oftast har väldigt höga förväntningar, blev jag väldigt besviken när jag inte hann med allt, men nu har jag släppt det. Istället försöker jag njuta av det som faktiskt finns där: lupiner, kryddor, vinbär, jordgubbar, hallon, krusbär, ogräs och några smultron. En dag kommer jag få min drömträdgård. Nu får jag se detta som ett litet äventyr.

I helgen hoppas jag på att vi kommer grilla där, bara det inte regnar!  

Om att vilja bli färdig

Av onsdag, juni 27, 2012 2 0

Jag vill så otroligt hemskt gärna bli färdig med ett projekt som jag håller på med just nu. Så fort jag får en ledig stund så fortsätter jag. Jag har väldigt dåligt tålamod. Jag vill bara skrika åt mig själv BLI KLAAR! Men samtidigt vet jag att det inte blir bättre av att hasta och slarva.

Nu ska jag ta en kaka. Sedan ska jag fortsätta.

En teckning som jag gjort till min systerdotter.

Mamma Mu det regnar!

Av måndag, juni 25, 2012 0 0

Mio kikade ut genom fönstret idag och med sig hade han Mamma Mu. Efter en liten stund sa han ”Titta Mamma Mu, det regnar!” Han är väldigt mån om sitt gosedjur. Allt vi visar honom vill han visa henne.

Namntavlor

Av torsdag, juni 21, 2012 1 0

Just nu håller jag på att pyssla med namntavlor. Den är inte färdig än och här en liten del av det påbörjade.
Hojtar till när den är färdig!

Kvällstrött

Av onsdag, juni 20, 2012 0 0

Jag tänkte att jag skulle göra en presentation av mig själv. Jag började, men känner mig helt slut efter dagen så jag tänkte att jag gör den imorgon i stället!

Lägger upp en liten bild av en teckning som jag nyligen gjort.

Tänker bara sitta i soffan och kolla tv nu. Hörs imorgon!

Hej!

Av tisdag, juni 5, 2012 0 0

Jag heter Ida och har startat ett företag som heter Yrva. Nu i sommar kommer jag försöka jobba så mycket som jag kan med Yrva. I slutet av sommaren ska det komma upp en webb-butik och här på bloggen får du följa med min resa!